Προϊόντα Villeda

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Wettex Medium Vileda 20X26cm
Για τους εργαζόμενους σε εστιατόρια, καφετέριες και κουζίνες, δεν υπάρχει χρόνος για εκπλήξεις. Τα τραπέζια και οι επιφάνειες εργασίας πρέπει να είναι καθαρές και τακτοποιημένες.Απλά και γρήγορα. Τότε χρειάζεστε μια σπογγοπετσέτα. Το Wettex είναι η καλύτερη σπογγοπετσέτα της αγοράς γιατί προσφέρει άνεση, εύκολη χρήση και μέγιστη απορροφητικότητα Εργονομία: Η χαμηλή τριβή, υψηλή απορροφητικότητα, απαλότητα και ο μεγάλος όγκος καθιστούν το Wettex® το ιδανικό πανί για τα χέρια σας. Αποδοτικότητα: Το Wettex® βοηθάει στην εξοικονόμηση χρόνου χάρη στο γρήγορο στέγνωμα των επιφανειών, το εύκολο..
12,00€ Άνευ ΦΠΑ: 12,00€
Βάση Ξεσκονίσματος Vileda
ΒΑΣΗ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ ΔΑΠΕΔΟΥ VILEDA 54x10cm Βάση ξεσκονίσματος Ανθεκτική, με μεγάλη διάρκεια ζωής Ειδικές λεπίδες από λάστιχο εξασφαλίζουν την άριστη επαφή με το δάπεδο Συνδυάζεται με: • Κοντάρι αλουμινίου Vileda. Για να το αποκτήσετε πατήστε εδώ.  • Λευκά πανιά ξεσκονίσματος 200τεμ. Για να τα αποκτήστε πατήστε εδώ. • Ροζ πανιά ξεσκονίσματος 50τεμ. Για να αποκτήσετε πατήστε εδώ. • Κίτρινα πανιά ξεσκονίσματος 50τεμ. Για να τα αποκτήσετε πατήστε εδώ.   Σύστημα ξεσκονίσματος δαπέδων Vileda. Ο επαγγελματικός τρόπος αφαίρεσης της σκόνης! Το..
36,83€ Άνευ ΦΠΑ: 29,70€
Κοντάρι Vileda 1,38εκ
Κοντάρι σκούπας-σφουγγαρίστρας Vileda 1,38εκ Ψιλό Σπέιρωμα (Ιταλικό) ..
2,60€ Άνευ ΦΠΑ: 2,10€
Κουβάς 15 λίτρων Vileda
Σετ Κουβά &Στίφτη Ιδιαίτερα ανθεκτικός κουβάς από πολυπροπυλένιο Ειδική εργονομική λαβή για εύκολη μετακίνηση Εργονομικά σχεδιασμένος στίφτης για ευκολότερο και καλύτερο στύψιμο 15 λίτρων ..
19,36€ Άνευ ΦΠΑ: 15,61€
Πανιά λευκά Vileda
Λευκά Πανιά Ξεσκονίσματος (200 τεμάχια) Ελαφρώς εμποτισμένα Σύνθεση από Πολυπροπυλένιο Βάρος: 18gr / m² Μέγεθος: 60cm x 24cm Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Συσκευασία κιβωτίου: 5 πακέτα των 200τεμ.   Σύστημα ξεσκονίσματος δαπέδων Vileda. Ο επαγγελματικός τρόπος αφαίρεσης της σκόνης! Το σύστημα ξεσκονίσματος της Vileda Professional είναι μια επαγγελματική μέθοδος για τη γρήγορη αφαίρεση της σκόνης από τις μεγάλες επιφάνειες. Με τη χρήση του συστήματος αυτού μειώνουμε τη συχνότητα του σφουγγαρίσματος. Περιλαμβάνει μια σειρά από αναλώσιμα εμποτ..
21,08€ Άνευ ΦΠΑ: 17,00€
Ρολό QUICK N DRY Vileda 10m
Υψηλή απορροφητικότητα, εύκολο  ξέβγαλμα. Κόβεται στο επιθυμητό μέγεθος. Βιοδιασπώμενο - Οικολογικό προϊόν ..
17,36€ Άνευ ΦΠΑ: 14,00€
Σκούπα Vileda 30cm
Περιέχουν υψηλής πυκνότητας πολυπροπυλένιο το οποίο δεν σπάει, δεν τρίβεται και δεν ξεφλουδίζει. Το εξαιρετικό φινίρισμα της σκούπας εμποδίζει τη βρωμιά να κολλάει πάνω στη σκούπα.  Για εσωτερικούς χώρους Μη ξακρισμένες άκρες με μεγαλύτερη διάμετρο για μεγαλύτερη αντοχή Ψιλό Σπέιρωμα (Ιταλικό) ..
3,68€ Άνευ ΦΠΑ: 2,97€
Φαράσι με κοντάρι Vileda
Υψηλής ποιότητας λάστιχο για άριστη συλλογή - Μεγάλης αντοχής - Εργονομικό και βολικό ..
5,08€ Άνευ ΦΠΑ: 4,10€