Χημικα Premiere

Χημικα Premiere
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Anti-Graffiti Erasit 750ml
Το Erasit είναι ένα πολύ αποτελεσματικό χημικό, χαμηλής επικινδυνότητας, ειδικό για αφαίρεση γκράφιτι , μελανιών και χρωμάτων από διάφορες σκληρές επιφάνειες.PΗ 8 Συσκευασία : 750ml ..
11,16€ 21,08€ Άνευ ΦΠΑ: 9,00€
Apple Fresh Απολυμαντικό 5 λίτρα
Το Apple Fresh είναι υψηλής ποιότητας αντι-βακτηριακό απολυμαντικό με  φρέσκο άρωμα μήλου, για χρήση σε τοίχους, δάπεδα, πλακάκια και γενικά για όλες τις επιφάνειες. Κατάλληλο για χρήση σε τουαλέτες  και όλες τις περιοχές όπου έχουν υψηλό πρότυπο  υγιεινής. Χρησιμοποιήστε το για σφουγγάρισμα , με ψεκασμό και βαθιές εφαρμογές καθαρισμού σε όλες τις σκληρές επιφάνειες και δάπεδα. PΗ 3.5 Bactericidal data: BS.EN.1276 Accredited Συσκευασία : 5 λίτρα Κάλυψη: 1250m2 ανά 5 λίτρα - ενιαία λύση σφουγγάρισμα στις 1:50 ..
13,27€ Άνευ ΦΠΑ: 10,70€
Bleach tablets - Ταμπλέτες χλωρίου
Καθαριστικές και απολυμαντικές ταμπλέτες χλωρίου.  Επιπλέον εφαρμογές : απολυμαντικό και λευκαντικό. Απομακρύνει τους ρύπους που δεν μπορούν να αφαιρεθούν με τα συνηθισμένα καθαριστικά. Λεκέδες από τσάι, καφέ, χυμό, κρασί ή και αποχρωματισμοί εξαιτίας μούχλας μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με τις ταμπλέτες germex. Η χρήση της ταμπλέτας διευκολύνει σημαντικά τη δοσολογία. Συσκευασία : 200 τεμάχια ανά δοχείο ..
19,84€ Άνευ ΦΠΑ: 16,00€
Carpet mouse Καθαριστικό  ταπετσαριών-Χαλιών 750ml
Spray σε αφρό ,είναι ένα υψηλής απόδοσης αφρός για την απομάκρυνση των κηλίδων και λεκέδων από τα χαλιά και τις ταπετσαρίες.Τεχνολογία Di-Αφρού κάνει αυτό το προϊόν γρήγορο και εύκολο στη χρήση,ενώ παράλληλα παρέχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.Έχει πιστοποιηθεί με  WoolSafe. pΗ 7 Συσκευασία: 750ml ..
4,84€ Άνευ ΦΠΑ: 3,90€
Caterclean 50 - Απολυμαντικό Επιφανειών 5 λίτρα
Το Caterclean 50 είναι ένα αντι-βακτηριακό , αλκαλικό απορρυπαντικό για τον καθαρισμό και την απολίπανση σε κουζίνες και χώρους εστίασης. Με την ικανότητα του σκοτώνοντας όλα τα μικρόβια  που σχετίζονται με τα φαγητά και τα μικρόβια, και είναι κατάλληλο για χρήση σε δάπεδα, τοίχους, σκληρές επιφάνειες και τον εξοπλισμό προετοιμασίας φαγητού. Είναι το ιδανικό "όλα σε ένα" καθαριστικό κουζίνας. Χρησιμοποιήστε το για σφουγγάρισμα,  ψεκασμοό και βαθιές εφαρμογές καθαρισμού. pΗ 10 Συσκευασία : 5 λίτρα  ..
17,11€ Άνευ ΦΠΑ: 13,80€
Caterclean 50 Απολυμαντικό Επιφανειών 750 ml
Το Caterclean 50 spray είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό έτοιμο προς χρήση αντι-βακτηριακo καθαριστικό και απολιμαντικό σε μια συσκευασία spray  έτοιμο προς χρήση. Κατάλληλο για τον καθαρισμό των πιο σκληρών επιφάνειών που πλένονται,  είναι ιδανικό για όλους τους χώρους παρασκευής τροφίμων είναι χωρίς άρωμα και χωρίς την ανάγκη για ξέπλυμα μετά τη χρήση. Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις σκληρές επιφάνειες συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και κεραμικά. pΗ 11.5 Συσκευασία : 750 ml ..
6,08€ Άνευ ΦΠΑ: 4,90€
D-Scale Ισχυρό Αφαλατικό 5 λίτρα
Το D-Scale καθαρίζει αποτελεσματικά σκεύη κουζίνας και εστιατορίου καθώς και επιφάνειες. Είναι επίσης κατάλληλο για την αφαίρεση αλάτων από πλυντήρια πιάτων, μπόιλερ και βραστήρες. Χωρίς άρωμα , περιέχει έναν αναστολέα διάβρωσης ο οποίος δεν  βλάπτει μεταλλικά εξαρτήματα.Το D-Scale είναι το ιδανικό προϊόν για να αφαιρέσετε τα άλατα που συσσωρεύονται σε κουζίνα και πλυντήριο εξοπλισμό σας. PΗ 1.5 Συσκευασία : 5 λίτρα ..
19,34€ Άνευ ΦΠΑ: 15,60€
Force Ισχυρό καθαριστικό 5 λίτρα
Ισχυρό άοσμο απορρυπαντικό – απολιπαντικό γενικής χρήσης για μεγάλη γκάμα καθαριστικών εφαρμογών σε κουζίνες, χώρους επεξεργασίας τροφίμων και σε γενικούς κλάδους. Αφαιρεί τα λίπη και τις επίμονες βρωμιές από διάφορες σκληρές επιφάνειες, όπως απορροφητήρες, φριτέζες, φούρνους, δάπεδα και τοίχους. Βακτηριοκτόνο Δεδομένα: σκοτώνει 99,999% βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των E. coli, S. aureus και Ε hirae κάλυψη:      2500m2 ανά 5 λίτρα - απλό σφουγγάρισμα σε αραίωση 1: 100      1250m2 ανά 5 λίτρα - τρίψιμο με μηχάνη πλύσης στέγωσης ή περιστροφική σε ..
23,37€ Άνευ ΦΠΑ: 18,85€
Freshen-Up Καθαριστικό ταπετσαριών-χαλιών 750ml
Το Freshen-up είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, τεχνολογικά προηγμένo και ασφαλείς μικροβιακό καθαριστικό λεκέδων με ήπια οσμή. Ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν, στην κυριολεξία «τρώει» τους λεκέδες και τις μυρωδιές. Κατάλληλο για την αφαίρεση των λεκέδων και των οσμών με βάση πρωτεινών όπως το κρασί, ο καφές, το γάλα, τα τρόφιμα, τα ούρα και εμετό.Περιέχει αβλαβείς μικροοργανισμούς που αφομοιώωει σταδιακά την οργανική ύλη που προκαλούν οι λεκέδες και οι οσμές και επειδή δεν περιέχει δραστικές χημικές ουσίες καθαρισμού, είναι ασφαλές για χρήση σε ταπετσαρίες και χαλιά, συμπεριλαμβανομένου το..
10,29€ Άνευ ΦΠΑ: 8,30€
G.C 10 - Τζελ γενικού καθαρισμού 5 λίτρα
Ουδέτερο τζελ καθαρισμού και αποσμητικό γενικής χρήσης με άρωμα πεύκου. Αφαιρεί εύκολα τους λεκέδες από πληθώρα επιφανειών περιλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, καουτσούκ, ξύλο, μάρμαρο, μωσαϊκό και των λουστραρισμένων ή στεγανοποιημένων επιφανειών. pH 10.5 Συσκευασία : 5 λίτρα ..
14,88€ Άνευ ΦΠΑ: 12,00€
G.C Lemon Τζελ γενικού καθαρισμού 5 λίτρα
Ουδέτερο τζελ καθαρισμού και αποσμητικό γενικής χρήσης με άρωμα λεμονιού. Αφαιρεί εύκολα τους λεκέδες από πληθώρα επιφανειών περιλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, καουτσούκ, ξύλο, μάρμαρο, μωσαϊκό και των λουστραρισμένων ή στεγανοποιημένων επιφανειών. pH 10.5 Συσκευασία : 5 λίτρα ..
19,03€ Άνευ ΦΠΑ: 15,35€
Lemon Cream Cleanser Κρέμα καθαρισμού 500ml
Καθαριστική κρεμά πολλαπλών εφαρμογών. Ιδανική για νιπτήρες, μπάνια, σμάλτο, ανοξείδωτο χάλυβας, χρώμιο, πλακάκια και κεραμικές επιφάνειες. Με άρωμα λεμόνι.Ph 9.5 Συσκευασία : 500ml ..
4,34€ Άνευ ΦΠΑ: 3,50€
Liquid spray Πολυκαθαριστικό  750 ml
Ένα μείγμα από επιφανειοδραστικές ουσίες, διαλύτες και άσπρο λάδι, υγρό γυαλιστικό σπρέι σιλικόνης είναι ένα γυαλιστικό για έπιπλα επίσης κατάλληλο για χρήση σε βινύλιο, πλαστικό, κεραμικά και βαμμένες επιφάνειες. Οι επιφανειοδραστικές ουσίες και διαλύτες συνδυάζονται για να παρέχουν  αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ το λευκό έλαιο αυτό διεισδύει στις επιφάνειες όπως το ξύλο και το δέρμα για την προστασία τους. Γυαλίζει και καθαρίζει αφήνοντας ένα  κέρινο άρωμα. ρΗ 6 Συσκευασία: 750ml ..
10,17€ Άνευ ΦΠΑ: 8,20€
M.P 9 Καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων 5 λίτρα
Το MP9 είναι ένα εξαιρετικά συμπηκνωμένο, αποτελεσματικό και  αλκαλικό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για τον καθαρισμό των πιο σκληρών επιφανειών που πλένονται. Χρησιμοποιήστε το για σφουγγάρισμα, τρύψιμο με μηχανή , καθαρισμό ψεκασμού και βαθιά εφαρμογές καθαρισμού. Καθαρίζει μέχρι και τους πιο επίμονους λεκέδες από λάδι και γράσο, αφήνοντας τις επιφάνειες σας καθαρές . Κατάλληλο για χρήση σε πλαστικά, laminate, κεραμικά, γυαλί, μέταλλα και βαμμένες επιφάνειες, MP9 προσφέρει ισχυρό καθαρισμό με ελάχιστη προσπάθεια. ΜΗΝ το χρησιμοποιείτε ..
13,02€ Άνευ ΦΠΑ: 10,50€
Ovenclean Καθαριστικό Φούρνου 5 λίτρα
Καθαριστικό υψηλών επιδόσεων , βασισμένο σε καυστική ουσία , αφαιρεί τα καμένα λίπη και τις λιπαρές ουσίες από τους φούρνους και τις σχάρες. Ειναι σε μορφή gel , αυξάνοντας έτσι την ασφαλή χρήση του. Ph 13.8 Συσκευασία : 5 λίτρα ..
16,12€ Άνευ ΦΠΑ: 13,00€